---- جبر ۱، نیمسال دوم ۱۴۰۱

جبر  ابزاری دقیق و توانمند در ریاضیات است. در این مبحث از ریاضیات است که استدلال‌های منطقی به بهترین وجه نمایان می‌شوند. میزان مستدل بودن هر علمی به درجه تبدیل مساله‌های آن به مدل‌های ریاضی بستگی دارد. نقش جبر در ریاضیات قابل قیاس با نقش ریاضیات در علوم است. بسیاری از ساختارهایی که در شاخه‌های مختلف علوم ریاضی ظاهر می‌شوند، در مبحث جبر به صورت انتزاعی مطالعه می‌شوند، که باعث پیشرفت هر دو شاخه می‌شود. در اولین برخورد با این درس دو مفهوم گروه و حلقه به صورت دقیق مطالعه می‌شوند. از آنجایی که این درس تقریبا در همه‌ی درس‌های علوم ریاضی به نوعی مطرح می‌شود و دروازه‌ای به دروس نظری ریاضیات و علوم کامپیوتر است، اطمینان از درک صحیح دانشجویان از مفاهیم و قضایای آن کمک شایانی به فهم بهتر ریاضیات و کاربردهای آن می‌کند. تسلط دانشجویان بر این درس پایه‌ی محکمی برای درس‌های بعدی و تجربه با ارزشی برای مطالعه بیشتر اصل موضوعی در ریاضیات را فراهم می‌کند.

برخی سوالات آزمون‌های گذشته را اینجا ببینید.

برنامه هفتگی مرا اینجا ببینید.

پیش نیازها:

مبانی ریاضی

سیاست نمره دهی:

میان‌ترم،                    به ارزش ۸۰   از  ۲۰۰ در تاریخ چهارشنبه  ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۷

امتحان پایان ترم          به ارزش ۱۲۰ از ۲۰۰  در تاریخ پنجشنبه  ۲۵ خرداد  ۱۴۰۲ ساعت  ۰۸:۳۰

تکالیف و فعالیت در کلاس درس و تمرین به ارزش ۱۵ نمره

مجموع نمرات ۲۱۵ (۱۵ نمره ارفاق است)

زمان بندی کلاس:

ساعات تشکیل کلاس ۱۰  الی ۱۲ روزهای شنبه  و دوشنبه ، کلاس ۱ ریاضی

ساعات رفع اشکال  ۰۸ الی ۱۰ روزهای یکشنبه  و سه‌شنبه (و وقت قبلی)

Term:
زمستان ۱۴۰۱
Grade:
Undergraduate

---- جبر ۱، نیمسال دوم ۱۴۰۱ | دکتر بيژن طائري

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.